270736
Książka
W koszyku
Jak w ciągu jednego dnia weekendu przygotować 5 kolacji? To niemożliwe? Ależ skąd! To naprawdę łatwe. Raz w tygodniu warto kupić większą ilość podstawowych produktów, które można przechowywać, wykorzystywać je przez cały tydzień i gotować ekspresowe kolacje według przepisów podanych w książce. Wystarczą niewielkie zmiany w organizacji pracy w kuchni i można kompletnie zrewolucjonizować gotowanie! Odbiorcy: osoby zabiegane, które chcą zaoszczędzić czas oraz pieniądze, wszyscy, którzy dbają o zdrowe odżywianie. Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę: zawiera metody i porady dotyczące ekspresowego gotowania na zapas, przybliża organizację przygotowania podstawowych składników potraw, które następnie można przechowywać, podgrzewać i modyfikować w kolejne dni tygodnia, zawarte w książce przepisy są łatwe, oryginalne i gwarantują pyszne potrawy, które zachęcają do rodzinnych posiłków.
Status dostępności:
ZWM 5 (W45)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Braci Wagów 1 (W127)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Wasilkowskiego 7 (W128)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Kłobucka 14 (W135)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.5 (1 egz.)
K.E.N. 21 (W139)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tytuł oryginału: Révolution du batch cooking : préparez le week-end. Assemblez la semaine
Uwaga ogólna
Tytuł oryginału: La révolution du batch cooking: préparez le week-end. Assemblez la semaine.
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeksy.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej